Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Ați trimis un mesaj greșit? Facebook vă lasă să-l retrageți în maxim 10 minute


Alexandra Minea
Ați trimis un mesaj greșit? Facebook vă lasă...

Facebook vine cu o funcție așteptată de mult timp de către utilizatorii aplicației – este vorba despre opțiunea de a retrage un mesaj deja trimis.

Versiunea 191.0 a aplicației de mesagerie dezvoltată de compania lui Mark Zuckerberg le va oferi utilizatorilor un total de 10 minute pentru a retrage textul trimis. O funcție asemănătoare are și Whatsapp, însă utilizatorii acesteia pot șterge mesajul în decursul unei ore, conform Mashable.com.

”Unsend” va face ca mesajul să dispară atât din convorbire, cât și din inboxul receptorului. Până în acest moment, era posibilă doar ștergerea textului din căsuța emițătorului, partenerul de convorbire putând încă să vadă mesajul.

CITIȚI ȘI: Facebook, pregătiri pentru alegerile din SUA: a mai închis alte zeci de conturi

„Eliminați un mesaj dintr-un fir de chat după ce acesta a fost trimis. Dacă trimiteți în mod accidental o fotografie gresită, informații incorecte sau trimiteți un mesaj greșit, puteți să-l corectați cu ușurință prin eliminarea mesajului în decurs de zece minute de la trimiterea acestuia”, se arată în comunicatul emis de Facebook.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Numărul ridicat de jurnaliști și academicieni reținuți în Turcia, motiv de îngrijorare pentru UE

Comisarul european pentru Extindere, Johannes Hahn, a declarat că situația jurnaliștilor și academicienilor blocați pe teritoriul turc este un motiv de îngrijorare pentru Uniunea...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Facebook, pregătiri pentru alegerile din SUA: a mai închis alte zeci de conturi

Cu ceva timp în urmă, Facebook a anunțat că va lua măsuri dure pentru a reduce numărul de manipulări din preajma alegerilor pentru Congres. După ce a șters 559 de pagini și 251 de...

Adăugat pe de Alexandra Minea