Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Datele utilizatorilor Facebook, la un pas de a fi vândute în urmă cu 4 ani


Alexandra Minea
Datele utilizatorilor Facebook, la un pas de...

După dezvăluirile făcute de Parlamentul britanic în privința documentelor confiscate de la Facebook, Wall Street Journal a scos la iveală noi amănunte.

Jurnaliștii au dedus, din mail-urile interne din perioada 2012-2014, că rețeaua de socializare a luat în calcul vânzarea datelor utilizatorilor către agenţiile de publicitate şi celelalte companii, conform Digi24.ro.

Acest lucru avea să fie realizat prin blocarea accesului la informațiile cu caracter personal a utilizatorilor pentru companiile care nu cumpărau publicitate de cel puţin 250.000 de dolari.

CITIȚI ȘI: Știa Facebook de implicarea Rusiei în politica americană de mai mult timp?

Este evident faptul că ideea nu a fost pusă în practică, însă nu este exclus ca mail-urile interne să fie făcute publice sau să scoată la iveală mai multe lucruri.

Compania condusă de Mark Zuckerberg a evitat să dea mai multe explicații atât în acest caz, cât și în dezvăluirile făcute în urma anchetei Parlamentului Marii Britanii. Facebook a afirmat doar că informația făcută publică de Wall Street Journal este scoasă din context.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Halucinant: nașul Bădălău și maneau ”Să vină diaspora”

Social-democratul Niculae Bădălău, o petrecere și o manea ”de bine” pentru românii plecați să muncească în alte țări.  Aceasta este rețeta unui incident halucinant, în care unuia...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Propaganda rusă, îndreptată către fostul bloc comunist. România, ”o zonă fierbinte”

Propaganda rusă este îndreptată către fostul bloc comunist în mod special, iar România este ”o zonă fierbinte”, spune whistleblowerul Cambridge Analytica. Christopher...

Adăugat pe de Alexandra Minea