Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Doi jurnalişti cunoscuţi în România, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri


Alexandra Minea
Doi jurnalişti cunoscuţi în România, puși...

Doi jurnalişti cunoscuţi în România au fost puși sub învinuire de către procurorii DIICOT pentru deținere și consum de droguri.

Este vorba despre prezentatoarea Emma Zeicescu (TVR) şi fostul său iubit Claudiu Popa (Realitatea TV), care ar fi fost prinși în timpul verii cu cannabis asupra lor, în timpul unui festival de muzică, conform Adevărul.ro.

Imediat după ce informația a fost făcută publică, jurnalistul de la Realitatea TV a negat acuzațiile: ”Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”.

Cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Citiți mai multe pe Adevărul.ro

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Părți din trupul lui Jamal Khashoggi ar fi fost găsite pe proprietatea consulului general

Părți din trupul jurnalistului originar din Arabia Saudită ar fi fost găsite pe proprietatea consulului general saudit, spun surse. Deși informația nu a fost confirmată oficial,...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Ghana: Un jurnalist sub acoperire, împușcat mortal pe stradă

În timp ce se îndrepta spre casă, un jurnalist sub acoperire din Ghana a fost împușcat mortal de mai multe ori. Asupra lui Ahmed Hussein-Suale s-a tras de mai multe ori. Două...

Adăugat pe de Alexandra Minea