Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Doi jurnalişti cunoscuţi în România, puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri


Alexandra Minea
Doi jurnalişti cunoscuţi în România, puși...

Doi jurnalişti cunoscuţi în România au fost puși sub învinuire de către procurorii DIICOT pentru deținere și consum de droguri.

Este vorba despre prezentatoarea Emma Zeicescu (TVR) şi fostul său iubit Claudiu Popa (Realitatea TV), care ar fi fost prinși în timpul verii cu cannabis asupra lor, în timpul unui festival de muzică, conform Adevărul.ro.

Imediat după ce informația a fost făcută publică, jurnalistul de la Realitatea TV a negat acuzațiile: ”Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”.

Cei doi riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Citiți mai multe pe Adevărul.ro

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Donald Trump desconsideră tragedia 9/11. Cum a reacționat The Independent

Atentantul de pe 11 septembrie 2001 este unul dintre evenimentele care vor rămâne impregnate în istoria contemporană drept exemplu pentru pericolele terorismului și ale...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Literatura distopică devine realitate în China: cetățenii vor fi supravegheați și vor primi ”credit social”

Majoritatea operelor bazate pe o societate distopică au elemente precum poliția gândirii, Big Brother – o figură metaforică a regimului polițienesc și totalitar – însă...

Adăugat pe de Alexandra Minea