Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Erdogan: Ordinul de a îl ucide pe Khashoggi a venit de la cele mai înalte niveluri ale guvernului Saudit


Alexandra Minea
Erdogan: Ordinul de a îl ucide pe Khashoggi...

La o lună și o zi de la dispariția jurnalistului Jamal Khashoggi, care a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pe 2 octombrie și nu a mai fost văzut în viață de atunci, președintele Turciei a transmis un mesaj dur la adresa liderilor de la Riad. 

Astfel, în cea mai recentă declarație, oferită publicației The Washington Post, Recep Tayyip Erdogan a afirmat că ordinul de a-l ucide pe omul de presă a venit de la “cele mai înalte niveluri ale guvernului saudit”, conform The Independent. 

“Ordinul de a îl ucide pe Khashoggi a venit de la cele mai înalte niveluri ale guvernului Saudit”, a mai punctat Erdogan.

Cu toate astea, liderul Turciei a menționat că nu crede că regele Salman ar fi avut vreo legătură cu planul. 

“Nu cred o clipă că regele Salman, gardian al sfintelor moschei, a ordonat o lovitură împotriva lui Khashoggi”, a afirmat Erdogan.

Amintim faptul că pe 23 octombrie, intr-o marți, Erdogan a ținut o conferință în fața formațiunii sale politice. În cadrul acesteia, liderul turc a precizat că nu se îndoiește “de sinceritatea regelui Salman”. 

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Sfidarea grupărilor teroriste i-a adus moartea unui jurnalist sirian

Un jurnalist sirian, patron al unui post de radio care nu respecta ordinele primite de la grupări teroriste, a fost ucis. Raed Fares a fost găsit fără suflate în provincia Idlib,...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Publicația New York Times, acuzată de fake news

Publicația New York Times a fost acuzată de “iresponsabilitate” și abandonarea principiilor jurnalistice după ce a publicat un articoll în care sugera că actuala ambasadoare...

Adăugat pe de Robert Manea