Jurnalistul Claudiu Lucaci a primit aviz negativ pentru CNA din partea PSD. ALDE rămâne fără reprezentant


Alexandra Minea
Jurnalistul Claudiu Lucaci a primit aviz...

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, a rămas fără reprezentant în Consiliul Național al Audiovizualului.

Jurnalistul Claudiu Lucaci, propunerea celui de-al doilea om în stat, a fost respins de către Comisiile de Cultură ale Camerei Deputaților și Senatului cu 19 voturi. Acesta a primit doar șapte voturi pozitive, conform G4Media.ro.

Omul de presă nu este străin posturilor la stat: la TVR a ocupat, pentru o perioadă, postul de producător, moderator emisiuni de ştiri şi Coordonator editorial al Summit-ului NATO din Bucureşti, ca în 2012 să fie numit director de știri.

În timpul guvernării lui Adrian Năstase, Lucaci a fost purtătorul de cuvânt al Executivului în perioada ianuarie 2001 – mai 2003. Șase ani mai târziu, din martie și până iulie a fost director de comunicare al ministrului Tineretului și Sportului.

Aviz pozitiv au primit șapte persoane, printre care și Elena Sorescu (PSD), Alexandru Cristea (PNL), Cristina Ancuţa Pocora (Administraţia Prezidenţială) şi Răsvan Popescu (Guvern).

Citiți mai multe pe G4Media.ro

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

România, văzută prin ochii unui jurnalist elvețian: În cel mai rău caz se distruge imaginea țării

Un jurnalist elvețian, corespondent pentru Europa de Est a postului radio SRF 4 News, a prezentat în timpul unei emisiuni situația României, în contextul în care țara noastră se...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Literatura distopică devine realitate în China: cetățenii vor fi supravegheați și vor primi ”credit social”

Majoritatea operelor bazate pe o societate distopică au elemente precum poliția gândirii, Big Brother – o figură metaforică a regimului polițienesc și totalitar – însă...

Adăugat pe de Alexandra Minea