Scandalul dintre patronul Amazon si publicația Național Enquirer, care a pornit de la o relație extraconjugală


Alexandra Minea
Scandalul dintre patronul Amazon si...

În urmă cu o lună, publicația Național Enquirer a început o serie de dezvăluiri despre o relație extraconjugală a unuia dintre cei mai influenți oameni: patronul Amazon.

Prima oară ar fi apărut mai multe poze cu Jeff Bezos și iubita acestuia, Lauren Sanchez, apoi mesaje text dintre aceștia, unele dintre ele datând, potrivit ziarului, din luna aprilie a anului trecut, scrie Digi24.

La scurt timp de la publicarea materialelor, CEO-ul Amazon a angajat un detectiv privat ca să afle cum au ajuns mesajele în respectiva redacție.

Bezos a susținut că AMI (American Media, Inc.), publisher al National Enquirer, l-ar fi amenintat că va publica fotografii în care el apare nud dacă nu renunţă să cerceteze modul în care au fost dezvăluite mesajele text ce au dus la finalul mariajului său. Raspunsul patronului Amazon a fost să publice dovezi privind presiunile făcute la adresa sa: “Decât să capitulez în faţa şantajului, am decis să public exact ce mi-au trimis, în ciuda preţului pe care l-aş putea plăti şi a ruşinii cu care au ameninţat”. 

Mai este de menționat faptul că, în anul 2013, Bezos a cumpărau The Washington Post. Acesta consideră că articolele publicate de ziarul său ar fi deranjat niște persoane influente. Una dintre acestea ar fi chiar liderul SUA,  Donald Trump, care l-a atacat pe Bezos și pe compania sa în mai multe rânduri.

“Este inevitabil ca anumiţi oameni puternici care au apărut în articolele Washington Post să ajungă la concluzia că sunt duşmanul lor. Preşedintele Trump este unul dintre aceştia, lucru evident din numeroasele mesaje de pe Twitter. De asemenea, neobosita şi esenţiala acoperire a subiectului asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi de către The Post a stârnit, fără îndoială, antipatie în anumite cercuri”, a scris Bezos.

Arabia Saudită a susținut, prin vocea ministrului Afacerilor Externe, Adel al-Jubeir, că nu are nicio legătură cu dezvăluirile făcute de publicația americană. Cititi mai multe despre asta AICI.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

O universitate celebră lansează un proiect pentru a depista știrile false de pe rețelele de socializare

O universitate celebră în lume și-a propus ca pe parcursul a trei ani să proiecteze și să pună în practică noi metode pentru a depista știrile false de pe rețelele de socializare....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

WhatsApp își schimbă strategia de business. Anunțul de ultimă oră făcut de gigantul american

În urma declinilui financiar suferit în ultima vreme din cauza investițiilor tot mai mari pentru a proteja datele utilizatorilor, Facebook a anunțat că seviciul WhatsApp va începe...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu