Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

EXCLUSIV Și politicienii merg la Untold. Claudia Benchescu, președinte CSL România: ”Un festival de spus”


Robert Manea
EXCLUSIV Și politicienii merg la Untold....

Festivalurile au acaparat de câțiva ani România, devenind un trend din ce în ce mai agreat atât de tineri, cât și de cei mai în vârstă.

În ultimul timp, tot mai multe festivaluri de muzică apar și la noi în țară, iar dacă până acum un eveniment de acest tip nu reușea vinde nici jumătate din bilete, acum, cea mai mare problemă o reprezintă vânzarea lor prea rapidă, care lasă mii de persoane cu „inima frântă”.

Recent, s-a încheiat cel mai mare festival de muzică electronică din România, „Untold”, care a devenit ușor un fenomen ce scrie istorie, căpătând dimensiuni internaționale, întrucât, pe ce mai iubită scenă performează unii din cei mai cunoscuți DJ ai lumii.

Astfel, fiind prezentă la cea de-a patra ediție „Untold”, Claudia Benchescu (Președinte CSL România), ne vorbește în exclusivitate despre impactul acestui eveniment atât asupra sa, cât și asupra orașului al țării la nivel economic, turistic și social:

CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Ucraina și Lituania se pregătesc de război cibernetic cu Rusia

Petro Poroșenko, președintele Ucrainei, preconizează o intensificare a războiului hibrid purtat de Rusia împotriva Ucrainei odată cu apropierea alegerilor parlamentare şi...

Adăugat pe de Robert Manea
Noutăți

Detalii noi despre un jurnalist american captiv în Siria

Administrația Trump a oferit saptamana aceasta detalii noi despre soarta unui jurnalist american captiv în Siria. În urmă cu șase ani, un ziarist independent – pe numele său...

Adăugat pe de Alexandra Minea