Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Gafa unei publicații locale din Anglia: a încurcat un bărbat cu ruda sa, realul criminal


Alexandra Minea
Gafa unei publicații locale din Anglia: a...

Un bărbat a ajuns fără voia sa în paginile unui ziar local britanic, după ce a fost numit criminal, deși era vorba despre o rudă de a sa.

În momentul de față, The Sunderland Echo a deschis o anchetă internă, după ce Lee Steabler a făcut o plângere la Independent Press Standards Organisation. IPSO nu a trebuit să dea o verdict, întrucât cele două părți s-au înțeles ulterior. Cu toate astea, este neclar dacă investigația internă încă este în desfășurare, conform HoldTheFrontPage.

Victima în cauză susține că știrea nu numai că i-a produs șoc și anxietate, dar și că a primit foarte multe cereri de prietenie pe social media de la oameni care-l considerau criminal. Mai mult, ziarul a subliniat că articolul folosea adresa și vârsta corectă a inculpatului, ceea ce îl deosebea de reclamant.

Publicația și-a cerut scuze de la persoana vătămată și a afirmat că au fost luate măsuri și pentru a reitera întregului personal importanța Codului editoriilor.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Cazul Khashoggi: Arabia Saudită susține că ucigașii jurnalistului au ajuns în fața legii

La cinci luni de la asasinarea columnistului Jamal Khashoggi în interiorul consulatului saudit din Istanbul, Arabia Saudită susține că asasinii ar fi fost aduși în fața justiției....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Apple, pe urmele Chinei. Compania va da fiecărui utilizator un ”scor de încredere”

Noul ”feature” cu care vine iOS 12 nu este la fel de distopic ca și programul dezvoltat de Guvernul Chinez, însă este cu certitudine unul care ridică semne de întrebare. Cu ceva...

Adăugat pe de Alexandra Minea