Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Gafa unui post TV francez: anihilarea atacatorului din Strasbourg, pe o melodie de-a lui Bob Marley


Alexandra Minea
Gafa unui post TV francez: anihilarea...

Un post de televiziune francez a făcut o gafă monumentală la scurt timp de când atacatorul din Strasbourg a fost împușcat mortal.

Canalul BFMTV a difuzat cântecul ”I Shot the Sheriff”, al lui Bob Marley, pentru mai mult de 1 minut, în jurul orei locale 22:20 (21:20 GMT), conform Digi24.ro.

Vineri dimineață, postul TV și-a cerut scuze pentru ”incidentul grav” și a dezvăluit faptul că eroarea este de natură tehnică: „Joi seară, ediţia specială consacrată de BFMTV morţii presupusului autor al atentatului de la Strasbourg a fost perturbată la 22:21 de un fond muzical. Echipa tehnică responsabilă pentru sunet a recunoscut că se află la originea acestui incident grav şi invocă o «eroare de manipulare»”.

Scuzele BFMTV, parte a grupului media Altice, vin în contextul în care telespectatorii au inundat rețelele de socializare cu critici la adresa televiziunii.

Amintim faptul că Cherif Chekatt, cel care a omorât trei persoane și a rănit alte 13 la târgul de Crăciun din Strasbourg, a fost împușcat mortal joi seară.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Încep să curgă nemulțumirile angajaților TVR. Ce i-au cerut azi Doinei Gradea?

După ce ieri Dragoș Pătraru a făcut dezvăluiri cu privire la abuzurile care se petrec în TVR, astăzi un alt jurnalist se revoltă la adresa conducerii. Septimiu Sărățeanu a postat...

Adăugat pe de Beatris Ionita
Noutăți

România, văzută ca o companie: 12% din români ar aplica pentru postul de premier

Cum ar arăta România dacă ar fi o companie? Cine ar merita concediat, câți oameni ar fi dispuși să se angajeze în cadrul acestei societăți pe acțiuni și ce ar schimba la ea?...

Adăugat pe de Alexandra Minea