Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Google Chrome a devenit mai sigur după noul update


Alexandra Minea
Google Chrome a devenit mai sigur după noul...

Browserul web Google Chrome a anunțat că noul update reprezintă un pas în față în încercarea protejării utilizatorilor de pericolele întâlnite în mediul online.

Reclamele îndoielnice, care-i păcălesc pe utilizatori să acceseze diverse site-uri, precum și butoanele de close care nu închid reclama, ci redirecționează spre o anume pagină web și așa mai departe vor fi blocate automat în versiunea Chrome 71, conform Techradar.com.

Totodată, Google va trimite o alertă și în cazul în care un site va încerca să păcălească un utilizator în a cumpăra ceva, fără să afișeze în mod explicit acest fapt.

Paginile web care adoptă astfel de practici vor fi informate că nu sunt în conformitate cu standardele Google, însă nu vor fi banate – pentru un moment, cel puțin până nu este emisă o decizie clară a companiei.

Chrome 71 este disponibil în acest moment pentru Windows, Linux și Mac. Versiunile pentru iOS și Android urmează să fie lansate în săptămânile următoare.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Așii tehnologiei și-au dat acordul pentru portabilitatea datelor personale

Giganții tehnologiei: Facebook, Google, Microsoft și Twitter au ajuns la un acord prin care se va facilita transferarea informațiilor utilizatorilor de la o platformă la alta....

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu
Noutăți

Premieră Google: Motor de căutare cenzurat pentru China

Google plănuiește să se extindă și în China, marcând astfel o exclusivitate, deoarece este pentru prima dată în aproape o decadă când un gigant al tehnologiei își lansează motorul...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu