Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Google va lansa primul „radio” cu inteligență artificială


Alexandra Minea
Google va lansa primul „radio”...

Google a anunțat recent că urmeze să lanseze ceva ce pare că va schimba viitorul presei radiofonice.

Mai exact, compania americană are în plan un ”radio” special pentru boxele smart, care va prezenta cele mai recente știri, la comandă, conform Geo.tv.

Inteligența artificială ar urma să joace un rol important în acest nou product, spune, Liz Gannes, product manager: ”Această nouă experiență vă va aduce un playlist de știri audio asamblat în acel moment, pentru dumneavoastră”.

Cu alte cuvinte, Google Assistant va lua în calcul preferințele unui utilizator și va crea un flux de știri personalizat. Userul va putea și să se întoarcă la o știre precedentă, să treacă la o alta sau să pună stop.

Mai mult decât atât, compania ar fi făcut un parteneriat cu mai multe publicații, care să livreze conținutul. Beneficii există de ambele părți: în primul rând, Google vrea să reinventeze piața tehnologică, în timp ce instituțiile de presă încearcă de mult timp să dezvolte serviciile vocale.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Trump laudă un act de violență împotriva unui jurnalist

Donald Trump este recunoscut pentru atacurile sale constante la adresa jurnaliștilor de la anumite publicații ce l-au criticat, însă de data aceasta a lăudat un act de violență....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

GDPR a dat peste cap Facebook. Amazon își menține poziția fruntașă

Cea mai recentă analiză marca Tradeville arată unul dintre efectele implementării GDPR, care afectează câștigurile giganților tehnologici, ca Facebook. Compania condusă de Mark...

Adăugat pe de Alexandra Minea