Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Iohannis, atac la adresa lui Dragnea: Progresează în domeniul fake news


Alexandra Minea
Iohannis, atac la adresa lui Dragnea:...

Investigația desfășurată de Rise Project în cazul documentelor de la TelDrum aflate într-o valiză a încins spiritele în România, mai ales la nivel înalt. Despre scandal a vorbit și președintele Klaus Iohannis.

Pe fondul reacției deplasate a liderului Camerei Deputaților, de a veni în fața jurnaliștilor cu două valize – una cu mâncare și alta cu informații din dosare, precum ordonanţa de clasare a unui dosar ce-l viza pe Klaus Iohannis, semnată de Cristian Lazăr -, șeful statului a avut o reacție tranșantă, afirmând că informațiile spuse de Dragnea sunt ”fake news”, conform Mediafax.ro.

„Asta se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului, iar acest infractor Dragnea progresează, nu în domeniul statului de drept, ci în domeniul fake news. E ceea ce în ziua de azi se numeşte fake news, înainte de numeau minciuni. Am avut Caragiale, bileţelul roz şi am ajuns în faza cu valizele. Aşa se întâmplă dacă infractorii ajung în vârful statului”, a declarat președintele marți.

Mai mult decât atât, Iohannis susține că nu avea cunoștință despre valiză: „Nu ştiu ce e cu aceste valize, nu am nicio legătură. Omul (n.r.: Dragnea) este disperat şi are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri şi aduce manevre de manipulare„.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Prima arestare pentru răspândire de știri false

Un danez de origine yemenită a fost condamnat, în Malaezia, la o lună de închisoare după ce a fost găsit vinovat de dezinformare, devenind astfel prima persoană condamnată după...

Adăugat pe de Beatris Ionita
Noutăți

Simona Halep, eliminată de la US Open. Reacții efervescente în presa internațională

După eșecul de la Wimbledon, când Simona Halep a pierdut în turul III, nici prestația de la US Open nu a fost mai norocoasă, întrucât sportiva a pierdut din primul tur. Presa...

Adăugat pe de Alexandra Minea