Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Jurnalistul Attila Biro, reținut de poliția bulgară în timpul unei investigații


Robert Manea
Jurnalistul Attila Biro, reținut de poliția...

Jurnalistul Attila Biro a fost reţinut de poliţia din bulgară joi seară, alături de un alt jurnalist bulgar, lângă localitatea Pernik, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene, potrivit unei postări pe Facebook a Rise Project. Aceștia au fost în cele din urmă eliberaţi după ce au fost ţinuţi în cătuşe, în câmp, timp de o oră.

Jurnalistul Attila Biro, a scris vineri dimineaţă pe Facebook că este bine şi că va reveni cu detalii.

Facebook.com

Rise Project a anunţat în cursul nopţii că Attila Biro şi colegul bulgar sunt bine, unul dintre diplomaţii români în Bulgaria, Florian-Daniel Mazilu, implicându-se în acest caz.

„Attila şi colegul bulgar sunt bine. Unul dintre diplomaţii României în Bulgaria, dl. Florian-Daniel Mazilu, este acum cu Attila. Mulţumim! Şi mulţumim în primul rând celor care au sunat la secţia de poliţie. În astfel de situaţii, presiunea publică poate face diferenţa”, precizeaz- cei de la Rise Project. Sacii cu documente au fost recuperaţi şi se află în secţia de poliţie. „Attila şi Dimitar i-au ajutat în cele din urmă pe poliţiştii bulgari la transportul hârtiilor care sunt însă arse sau trecute prin tocătorul de hârtie. Colegii noştri au pus umărul după ce au fost ţinuţi în cătuşe, în câmp, timp de o oră”, menţionează cei de la Rise Project.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Legea împotriva dezinformării a Malaeziei, dezbătută din nou în Guvern

Malaezia, prima țară din lume care a adoptat o lege împotriva știrilor false, foarte controversată din cauza restrângerii libertății de exprimare, revine asupra măsurii...

Adăugat pe de Beatris Ionita
Noutăți

Instagram, principala armă folosită de Rusia în încercarea de a influența alegerile din SUA

Instagram a avut un rol mult mai mare în tentativa Rusiei de a manipula alegerile SUA din 2016, arată un raport comandat de Senatul american. În SUA este investigată operațiunea...

Adăugat pe de Robert Manea