Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Mesaje efervescente pe Facebook. Ce mai zic Udrea, Ponta și Băsescu


Alexandra Minea
Mesaje efervescente pe Facebook. Ce mai zic...

Modul în care un politician sau o instituție publică își livrează mesajul pe Facebook este important – cititorii vor să se simtă aproape de emițător, pe cât permite mediul online. Cu toate astea, uneori de la modul de exprimare relaxat la exprimări jignitoare este doar un pas.

Primul în lista politicienilor cu un limbaj colorat este Traian Băsescu. Încă de pe vremea când ocupa funcția de șef al statului era cunoscut de către opinia publică și pentru comentariile sale neobișnuit de deschise pentru un înalt reprezentant al statului.

Cele mai recente postări de pe Facebook ale ex-președintelui reliefează acest lucru: atacurile la adresa anumitor colegi de pe scena politică nu sunt mascate de cuvinte pompoase, ci exact contrariul. Exemplul perfect este postarea despre pozele prelucrate de către Gabriel Oprea, făcute în timpul vizitei oficiale a lui Traian Băsescu la Casa Alba. Fostul șef al MAI apare, în poze, dând mâna cu Barack Obama, chiar dacă fostul șef de stat a fost cel care a făcut această formalitate.

Vai de capul tău amărâtule.Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine…

Publicată de Traian Băsescu pe Vineri, 29 Iunie 2018

Nici Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu este uitat. De-a lungul timpului, Băsescu le-a transmis mai multe mesaje, prin intermediul platformei de socializare, celor ce formează actualul Executiv. Petre Daea a fost aspru criticat de fostul președinte pentru paralela pe care a făcut-o între sacrificarea porcilor infectați cu pestă porcină africană și Holocaustul, în timp ce premierului i-a fost reproșată incompetența, după repetatele greșeli de vorbire și de protocol.

Marş afară, Daia!Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi…

Publicată de Traian Băsescu pe Joi, 26 Iulie 2018

Crescută la ”școala lui Băsescu”, nici ex-ministrul Turismului Elena Udrea nu se abține cu succes. Pe 5 aprilie, de exemplu, aceasta a dat exemplul cazul lui Pescariu pentru a evidenția abuzurile din justiție.

Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat…

Publicată de Elena Udrea pe Joi, 5 Aprilie 2018

A treia persoană în această listă este Victor Ponta, care abordează mai repede o atitudine relaxată față de cei ce îi citesc postările de pe platforma de socializare. Un alt lucru de remarcat la fostul premier este că folosește numeroase emojiuri.

Sorina Matei a publicat niste informatii foarte adevarate despre locuintele folosite de Kovesi- foarte interesant! Dar…

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 21 Iulie 2018

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Analize

Eșec al propagandei rusești: cazul Suediei

Suntem martorii unei ere în care campaniile de dezinformare și știrile false reprezintă o armă care oferă celui ce o posedă influență în zona sa de interes. Un exemplu concret...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu
Analize

Google elimină reclamele de natură politică dintr-un stat american

Chiar dacă alegerile prezidențiale americane sunt abia în anul 2020, în realitate timpul rămas până la acel moment nu este atât de lung pe cât ar putea părea. Cel puțin nu în...

Adăugat pe de MediaStandard