Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Motivul pentru care Apple înregistrează pierderi de miliarde de dolari


Alexandra Minea
Motivul pentru care Apple înregistrează...

Apple a pierdut în utimii doi-trei ani miliarde de dolari, după ce a izbucnit un scandal privind capacitatea anumitor produse.

Compania înființată de Steve Jobs a confirmat cu puțin timp înainte de încheierea anului 2017 că a încetinit performanța surselor de energia a iPhone-urilor vechi. Motivul, spun reprezentanții firmei, ar fi să protejeze durata de viață a device-urilor, conform Playtech.ro.

Scandalul a început în 2016, când au fost realizate teste privind capacitatea telefoanelor mobile produse de Apple. În luna noiembrie a aceluiași an, compania a susținut că este vorba doar despre un număr limitat de iPhone 6s – lucru care s-a dovedit a fi neadevărat.

Ca urmare a acestui scandal, nici noile modele de iPhone (Xs, Xr și Xs Max) nu au prins așa cum se aștepta compania americană. Apple a fost nevoită să își reducă estimările de venituri pentru primele trei luni, ajungând de la 89-93 de miliarde de dolari la 84 de miliarde de dolari.

Anunțul privind reducerea așteptărilor referitoare la venituri a afectat performanța companiei la bursă, acțiunile Apple scăzând cu 10%. Au fost înregistrate pierderi de 67 de miliarde de dolari.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Erdogan dorește arestarea unui jurnalist turc aflat pe teritoriul României

Ziua de miercuri a început într-un mod nefericit pentru jurnalistul turc Kamil Demirkaya: autoritățile române l-au ridicat încă din zori pentru a începe procedura de extrădare....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Viralul zilei: Când pisica are mai multă notorietate decât tine

Jerzy Targalski, un activist comunist din Polonia, a ajuns cunoscut în online datorită pisicii sale. Acesta acorda un interviu web unei televiziuni olandeze, însă la un moment...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu