Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Motivul pentru care Apple înregistrează pierderi de miliarde de dolari


Alexandra Minea
Motivul pentru care Apple înregistrează...

Apple a pierdut în utimii doi-trei ani miliarde de dolari, după ce a izbucnit un scandal privind capacitatea anumitor produse.

Compania înființată de Steve Jobs a confirmat cu puțin timp înainte de încheierea anului 2017 că a încetinit performanța surselor de energia a iPhone-urilor vechi. Motivul, spun reprezentanții firmei, ar fi să protejeze durata de viață a device-urilor, conform Playtech.ro.

Scandalul a început în 2016, când au fost realizate teste privind capacitatea telefoanelor mobile produse de Apple. În luna noiembrie a aceluiași an, compania a susținut că este vorba doar despre un număr limitat de iPhone 6s – lucru care s-a dovedit a fi neadevărat.

Ca urmare a acestui scandal, nici noile modele de iPhone (Xs, Xr și Xs Max) nu au prins așa cum se aștepta compania americană. Apple a fost nevoită să își reducă estimările de venituri pentru primele trei luni, ajungând de la 89-93 de miliarde de dolari la 84 de miliarde de dolari.

Anunțul privind reducerea așteptărilor referitoare la venituri a afectat performanța companiei la bursă, acțiunile Apple scăzând cu 10%. Au fost înregistrate pierderi de 67 de miliarde de dolari.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Avocatul lui Trump, mesaj pentru oficialii români: Îmi exprim îngrijorarea

Avocatul președintelui Statelor Unite ale Americii a transmis o scrisoare oficialilor români, pe fondul îngrijorărilor stârnite de conflictul din Justiție. În mesajul trimis lui...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Dilema interviului cu Ion Iliescu din Le Figaro. Fostul președinte: Un act de război mediatic

Publicația Le Figaro a intrat într-un scandal mediatic de proporții cu fostul președinte al României, Ion Iliescu, pe baza unui interviu acordat de acesta. Ziarul francez a...

Adăugat pe de Alexandra Minea