Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Omagiu adus lui Jamal Khashoggi: logodnica acestuia a publicat prima carte despre jurnalist


Alexandra Minea
Omagiu adus lui Jamal Khashoggi: logodnica...

”Jamal Khashoggi: His Life, Struggles and Secrets” este titlul primei cărți în memoria jurnalistului ucis pe 2 octombrie în interiorul consultatului Arabiei Saudite din Istanbul.

Autoarea și cea care a lansat proiectul este chiar logodnica acestuia, Hatice Cengiz, în vârstă de 37 de ani. Când a intrat în consulatul saudit, Khashoggi ar fi sperat să obțină actele necesare pentru a finaliza divorțul de fosta soție, conform Al Jazeera.

Cartea, spune Cengiz, ar fi fost inspirată dintr-un jurnal pe care îl ținea. Aceasta a documentat nu numai personalitatea și relațiile columnistului The Washington Post cu cunoscuții, dar și prima lor întâlnire.

Conform postării de pe Twitter a logodnicei, în prezent a fost publicată doar varianta în turcă, urmând ca cea în engleză să apară în următoarele săptămâni.

 

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Claas Relotius, cel care și-a falsificat reportajele, pierde titlurile de ”Jurnalistul Anului”

După ce Claas Relotius, jurnalistul Der Spiegel care a recunoscut recent că și-a falsificat reportajele, și-a dat demisia, acum pierde și premiile primite pentru activitatea sa....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Scandalul TVR prinde proporții: televiziunea de stat cere presei să-și dezvăluie sursele

TVR cere altor instituții de presă să încalce unul dintre principiile fundamentale ale meseriei de jurnalist, și anume acela de protejare a surselor. Solicitarea televiziunii de...

Adăugat pe de Alexandra Minea