Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Patriarhul Rusiei crede că în fruntea internetului va fi Antichristul


Alexandra Minea
Patriarhul Rusiei crede că în fruntea...

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe stil vechi, șeful Bisericii Ortodoxe Ruse a făcut o declarație cel puțin bizară, împotriva tehnologiei.

Acesta a afirmat că Antichristul ”este persoana care va fi în fruntea web-ului mondial, controlând întreaga omenire” prin intermediul gadget-urilor moderne și inteligente, conform Adevarul.ro.

În timpul unei apariții televizate, partiarhul rus a mai subliniat că ”toate lucrurile conectate la internet reprezintă un pericol pentru credincioşi”„De fiecare dată când utilizaţi gadgetul dvs., indiferent dacă vă place sau nu, dacă vă activaţi locaţia sau nu, cineva poate afla exact unde vă aflaţi, exact ceea ce vă interesează şi de ce vă este frică”, le-a mai transmis Patriarhul Kirill ascultătorilor.

Reacțiile din social media au fost, și ele, pe măsura declarației. Unii au răspuns cu umor şi scepticism, alţii acuzând Biserica că face jocul Kremlinului.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Trump nemulțumit de știrile care au apărut în urma întâlnirii cu Putin

În urma conferinței de presă la care a participat împreună cu Vladimir Putin, Donald Trump s-a confruntat cu o multitudine de critici din partea politicienilor americani, însă...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu
Noutăți

Radio Total se relanseză în online

Radio Total, primul post de radio de ştiri (news& talk) lansat acum 25 de ani şi care nu mai exista de peste 10 ani, a fost relansat online. Alina Dimitriu și Bogdan Popescu...

Adăugat pe de Beatris Ionita