Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Românii, din ce în ce mai conectați la internet


Alexandra Minea
Românii, din ce în ce mai conectați la...

România este recunoscută în lume pentru multe lucruri, însă viteza mare la internet se află în topul lucrurilor pe care străinii le știu despre această țară.

Un studiu recent arată că din ce în ce mai mulți români se conectează la internet: s-a observat o creștere atât în rândul domiciliilor urbane care și-au pus cablu de net, dar și în rândul gospodăriilor din mediul rural, conform Digi24.

Numărul familiilor dinafara orașelor care au deschis un contract cu un furnizor de internet a crescut cu 10% față de anul trecut, ajungând în prezent la 43%. În mediul urban, 7 din 10 apartamente au cablu de internet.

S-a observat și un interes mai mare acordat timpului pe net. Dacă în primul semestru al anului 2017, un român consuma în medie 22 de GB, în aceeași perioadă a anului 2018, cifra a crescut cu 6GB, ajungând la 28 de GB consumați.

România se clasează pe locul doi în Uniunea Europeană privind numărul de gospodării conectate la internet, alături de Suedia și Belgia.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Strategia nouă a platformei Facebook împotriva fenomenului Fake News

Dupa tentativa eșuată de a semnala fake news-urile cu steag roșu, oficialii Facebook s-au reunit în cadrul conferinței Fight [email protected], la San Francisco și au prezentat o nouă...

Adăugat pe de Beatris Ionita
Noutăți

Din lac în puț: după Cambridge Analytica, Facebook este parte dintr-un nou scandal

Nici nu se stinseseră bine ecourile scurgerii de date ale unui număr însemnat de utilizatori Facebook către Cambridge Analytica, când, iată, cea mai mare rețea de socializare din...

Adăugat pe de MediaStandard