Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Sfidarea grupărilor teroriste i-a adus moartea unui jurnalist sirian


Alexandra Minea
Sfidarea grupărilor teroriste i-a adus...

Un jurnalist sirian, patron al unui post de radio care nu respecta ordinele primite de la grupări teroriste, a fost ucis.

Raed Fares a fost găsit fără suflate în provincia Idlib, din nord-vestul Siriei. Jurnalistul a devenit ținta Frontului al-Nusra, o grupare ce a fost afiliată al-Qaida, în anul 2016,  conform ProTV.

Un an mai târziu, postului radio Radio Fresh i s-a cerut -de către un alt grup afiliat al-Qaida – să nu mai difuzeze muzică.

„Au încercat să ne forţeze să oprim difuzarea de muzică. Aşa că am început să difuzăm animale pe fundal ca un fel gest sarcastic făcut la adresa lor”, declarase Raed Fares, în 2017.

Răspunsul sarcastic a însemnat difuzarea unor sunete de animale, apoi cântecele suporterilor de fotbal sau sunete Big Ben-ului.

Fares l-a criticat, de asemenea, și pe președintele sirian Bashar al-Assad.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

O nouă taxă pe Internet pentru proprietarii de domenii

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI) a stabilit încă de anul trecut o taxă de mentenanță pentru proprietarii de extensii .ro, începând cu 1 martie...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu
Noutăți

Erdogan: Ordinul de a îl ucide pe Khashoggi a venit de la cele mai înalte niveluri ale guvernului Saudit

La o lună și o zi de la dispariția jurnalistului Jamal Khashoggi, care a intrat în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul pe 2 octombrie și nu a mai fost văzut în viață de...

Adăugat pe de Alexandra Minea