Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Social-democrații distribuie fake news privind mașina ”M*IE PSD”


Alexandra Minea
Social-democrații distribuie fake news...

Povestea bucureșteanului cu numerele suedeze „M*ie PSD” a făcut înconjurul internetului, fiind pe de o parte criticat de simpatizanții partidului de guvernare, iar pe de altă parte încurajat de membrii societății civile, aflați în conflict cu cea mai mare formațiune politică din țara noastră.

Editiadedimineata.ro a arătat că gestul lui Răzvan, proprietarul mașinii, a deranjat atât de tare incat s-a ajuns chiar la distribuirea masivă a unui fake news. Una dintre persoanele care a dat share unei știri de acest fel este tocmai Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și unul dintre cei mai activi comunicatori ai PSD.

Acuzațiile aduse bucureșteanului au fost însă negate de Ambasada Suediei la București, care afirma ca numerele emise de o tara UE sunt valabile pe teritoriul oricărui stat membru al Uniunii.

Citiți mai multe AICI

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Analize

Mai mulți ani de învățământ obligatoriu, o problemă pentru președintele Asociației Pro Vita EXCLUSIV

În preajma referendumului împotriva cuplurilor formate din persoane de același sex, Mediastandard.ro a vorbit despre poziția adoptată de publicația România Liberă. După ce...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Analize

Vot în favoarea Proiectului de Directivă privind Drepturile de Autor. Ce spun europarlamentarii români? EXCLUSIV

Parlamentul European a supus astăz la vot și a aprobat versiunea amendată a proiectului de directivă privind drepturile de autor (Vezi articolul original...

Adăugat pe de Robert Manea