Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Social-democrații distribuie fake news privind mașina ”M*IE PSD”


Alexandra Minea
Social-democrații distribuie fake news...

Povestea bucureșteanului cu numerele suedeze „M*ie PSD” a făcut înconjurul internetului, fiind pe de o parte criticat de simpatizanții partidului de guvernare, iar pe de altă parte încurajat de membrii societății civile, aflați în conflict cu cea mai mare formațiune politică din țara noastră.

Editiadedimineata.ro a arătat că gestul lui Răzvan, proprietarul mașinii, a deranjat atât de tare incat s-a ajuns chiar la distribuirea masivă a unui fake news. Una dintre persoanele care a dat share unei știri de acest fel este tocmai Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii și unul dintre cei mai activi comunicatori ai PSD.

Acuzațiile aduse bucureșteanului au fost însă negate de Ambasada Suediei la București, care afirma ca numerele emise de o tara UE sunt valabile pe teritoriul oricărui stat membru al Uniunii.

Citiți mai multe AICI

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Analize

Și anticii aveau fake news-urile lor: bătălia pe care Ramses al II-lea nu a câștigat-o niciodată EXCLUSIV

Umanitatea tinde să creadă că știrile false sunt o invenție a secolului XXI, maxim a celui trecut. Donald Trump este cel care a popularizat termenul, însă amploarea fenomenului a...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Analize

AMENINȚĂRILE politicienilor la adresa protestatarilor: „vă călcăm în picioare”, „trebuiau mitraliaţi” EXCLUSIV

Violențele de la protestul din Piața Victoriei au stârnit reacții vehemente în social media. Mii de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare, iar o serie de persoane...

Adăugat pe de Robert Manea