Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Un celebru post TV din Occident, acuzat de terorism de către Rusia


Alexandra Minea
Un celebru post TV din Occident, acuzat de...

Un celebru post de televiziune din Occident este acuzat de către statul condus de Vladimir Putin că ar fi propagat idei teroriste.

Anunțul a fost făcut în descursul zilei de joi de către organul de reglementare a comunicaţiilor din Rusia. BBC – căci despre el este vorba – ar fi promovat ”principiile ideologice” ale Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, conform Digi24.ro.

”Au loc verificări pentru a aflat dacă site-urile BBC (…) respectă legea din Rusia. Până acum au fost descoperite materiale care transmit principiile ideologice ale unei grupări teroriste (citate ale teroristului al-Baghdadi) (…) Este în desfăşurare o investigaţie pentru a afla dacă aceste materiale respectă legislaţia din Rusia”, au transmis oficialii ruși.

Tensiunile dintre cele două state au început în 2017, când un fost dublu-agent și fiica acestuia, Sergei și Yulia Skripal, au fost otrăviți în oraşul englez Salisbury. Marea Britanie a dat vina pe serviciile de spionaj rusești, lucru pe care Moscova l-a negat vehement.

Acuzațiile vin și pe fondul investigației lansate de BBC în decursul lunii trecute, cu privire la activitatea postului RT, finanțat de Kremlin.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Jurnaliștii europeni sunt de două ori mai îngrijorați privind știrile false decât omologii lor americani

Un nou studiu arată diferențele de viziune dintre jurnaliștii europeni și cei de peste ocean, atunci când vine vorba de amenințările cu care se confruntă persoanele din acest...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Înalt oficial de la Casa Albă, dezvăluiri sub anonimat: „Fac parte din rezistenţa din interiorul administraţiei Trump”

Cotidianul The New York Times a publicat miercuri un articol de opinie intitulat „Fac parte din rezistenţa din interiorul administraţiei Trump” scris de „un...

Adăugat pe de Robert Manea