Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Un site ultra-ortodox vede demoni în campania anti-invidie a PressOne EXCLUSIV


Alexandra Minea
Un site ultra-ortodox vede demoni în...

Invidia este un sentiment preponderent în țara noastră – conform unui studiu realizat de GfK pentru PressOne, 4 din 5 români declară că sunt invidioși pe cei din jurul lor. Așa că publicația amintită s-a hotărât să lanseze o campanie: ”Trăiască capra vecinului”, în cadrul căreia a recompensat simbolic cinci instituții de presă.

Drăguț, nu? Niște oameni recunosc aportul adus de alți profesioniști în societate, chiar dacă concurează pe aceeași piață. Cinci statui asemănătoare cu ”Mama” din povestea ”Capra cu trei iezi” au fost amplasate în fața redacțiilor Hotnews, Europa FM, ProTV, Recorder și Times New Roman, fiecare cu câte un mesaj reprezentativ. De exemplu, cea pentru postul ProTV întruchipează o statuie a libertății, pe care scrie ”Gândește liber”.

Redacția Times New Roman și statuia publicației | sursa: PressOne

Mediastandard.ro a mai vorbit în trecut despre site-urile ortodoxe, care ascund sub fațada credinței o doză de manipulare și de irațional. Articolul ăsta este exemplul perfect prin care niște indivizi, protejați de internet, iau un proiect inteligent și-l transformă într-un delir. ”Sataniștii în sfârșit și-au dat armele pe față și au început asaltul asupra României chiar în capitală, la câțiva kilometri de sfânta catedrală este unul dintre pasajele ce pot fi citite în acest ”material”.

Amplasamentul celor cinci statui ”care-l întruchipează pe Baphomet”, spune Ganduridinortodoxieweb.wordpress.com, este și el satanic. Cu toate că sediul Europa FM, de exemplu, se află pe Șoseaua Pipera, nicidecum în zona cartierului Tei. Hotnews – pe Calea Victoriei, nu în apropierea cartierului Drumul Taberei, și așa mai departe. Unde mai pui că harta folosită este veche, întrucât cel mai mare parc din București, Herăstrău, acum se numește oficial ”Regele Mihai I”. 


sursa: Ganduridinortodoxieweb.wordpress.com

Dacă citești materialul ăsta, ai impresia că cineva face o glumă. Încheierea este deliciul”Sataniștii de la PressOne au marcat cu semnul fiarei și statuia lui Baphomet, demonul, atât pe ei înșiși cât și pe aliații lor: ProTV, Hotnews, Europa FM, RECORDER și Times New Roman (despre care bănuiam cu toții. Doar sataniștii și chatboții din noul val de AI folosesc jocuri de cuvinte)”. Autorul chiar ia în serios tot ce zice – dovadă stau restul materialelor de pe blog.

În serios au luat acest material și câțiva indivizi, care s-au grăbit pe contul de YouTube al Europa FM să vorbească despre masoni și zeul lor Baphomed (sic!).

Articole asemănătoare găsim și pe Fluierul, Saccsiv și Ortodox INFO

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Donald Trump, atac pe Twitter la adresa una dintre cele mai urmărite emisiuni a CBS

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a atacat în stilul său caracteristic una dintre cele mai urmărite emisiuni a CBS. După ce, pe 25 noimebrie, postul TV a...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Fake news pe Facebook: 12.000 de români au distribuit poza unui castel din Germania, convinşi că acesta se află de fapt în România

O glumă a unui medic stomatolog din Arad, care a postat pe pagina sa de Facebook poza unui castel din Germania, spunând că „bijuteria” se află în comuna Ususău din judeţul Arad,...

Adăugat pe de Robert Manea