Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională. Cum a fost premierul ironizat de un post francez


Alexandra Minea
Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională....

Era greu de crezut la începutul acestui an – când a și preluat șefia Guvernului – că Viorica Dăncilă, cea pentru care Liviu Dragnea se jura că e capabilă, o să se remarce pe plan internațional. După nenumăratele gafe și cărând în spate ”reușita” de a fi personajul principal al unei glume, premierul României a ajuns și pe micile ecrane din Franța.

În emisiunea realizată de postul de televiziune francez ARTE, este parodiat cel mai recent discurs al Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European. Dezbaterea respectivă s-a centrat pe pe tema statului de drept în România. Atunci, șefa Executivului i-a tras la răspundere pe oficialii de la Strasbourg pentru modul în care au fost redactate rapoartele MCV, conform Epoch Times România.

Prim-ministrul României este jucat de o femeie cu perucă blondă, în spatele căreia se află un bărbat cu mustaţă, care-i indică ce să spună: „Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!”, ”Sunt tratată ca o hoaţă”, ”Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”

Francezii notează și că președintele Klaus Iohannis a fost obligat să o numească pe Dăncilă în funcție, fiind amenințat că va fi destituit dacă refuză, dar și că aceasta a ajuns în funcția de europarlamentar – deși nu vorbește engleza bine -, apoi de premier, datorită fidelității sale față de Liviu Dragnea, președintele celui mai mare partid din România.

Citiți mai multe pe Epoch Times România

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Opinii

FSB versus Telegram

Urmăriți disputa Cambridge Analytica – Facebook, care mai nou va trece și prin parlamentul britanic? Este foarte bine. Dar în cazul acesta ratați, sau sunteți pe cale să...

Adăugat pe de Sandu Smaranda
Noutăți

Avocatul lui Trump, mesaj pentru oficialii români: Îmi exprim îngrijorarea

Avocatul președintelui Statelor Unite ale Americii a transmis o scrisoare oficialilor români, pe fondul îngrijorărilor stârnite de conflictul din Justiție. În mesajul trimis lui...

Adăugat pe de Alexandra Minea