Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională. Cum a fost premierul ironizat de un post francez


Alexandra Minea
Viorica Dăncilă, ”vedetă” internațională....

Era greu de crezut la începutul acestui an – când a și preluat șefia Guvernului – că Viorica Dăncilă, cea pentru care Liviu Dragnea se jura că e capabilă, o să se remarce pe plan internațional. După nenumăratele gafe și cărând în spate ”reușita” de a fi personajul principal al unei glume, premierul României a ajuns și pe micile ecrane din Franța.

În emisiunea realizată de postul de televiziune francez ARTE, este parodiat cel mai recent discurs al Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European. Dezbaterea respectivă s-a centrat pe pe tema statului de drept în România. Atunci, șefa Executivului i-a tras la răspundere pe oficialii de la Strasbourg pentru modul în care au fost redactate rapoartele MCV, conform Epoch Times România.

Prim-ministrul României este jucat de o femeie cu perucă blondă, în spatele căreia se află un bărbat cu mustaţă, care-i indică ce să spună: „Sunt furioasă că ţara mea este monitorizată!”, ”Sunt tratată ca o hoaţă”, ”Sunt un băiat cinstit. Dacă aş minţi, mi-ar tremura mustaţa!”

Francezii notează și că președintele Klaus Iohannis a fost obligat să o numească pe Dăncilă în funcție, fiind amenințat că va fi destituit dacă refuză, dar și că aceasta a ajuns în funcția de europarlamentar – deși nu vorbește engleza bine -, apoi de premier, datorită fidelității sale față de Liviu Dragnea, președintele celui mai mare partid din România.

Citiți mai multe pe Epoch Times România

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Analize

Iliescu, Dragnea și Dăncilă, subiecte de parodii. BONUS: o manea politică

Mediastandard.ro vă prezintă o trecere în revistă a celor mai cunoscute parodii politice ce au făcut deliciul publicului. În acest articol există o excepție, o dedicație pe...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Analize

Fake news-ul cu Ion Iliescu: cine ar putea demonta mai bine PSD-ul decât creatorul acestuia? EXCLUSIV

Apariția în weekend a unei înregistrări cu Ion Iliescu a stârnit vâlvă în mass-media românească, mai ales că fostul șef de stat n-a mai avut luări de poziție de ceva ani....

Adăugat pe de Alexandra Minea