Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viralul zilei: Juncker, sprijinit de alți lideri în timpul summit-ului NATO


Alexandra Minea
Viralul zilei: Juncker, sprijinit de alți...

Summitul NATO desfășurat zilele trecute la Bruxelles n-a fost lipsit de momente interesante. Înafară de imaginea cu liderii lumii ce se uitau într-o direcție iar Donald Trump în alta, și  preşedintele Comisiei Europene a fost în centrul atenției.

Jean-Claude Juncker a fost surprins când se chinuia să își mențină echilibrul atât pe drumul spre podium, cât și în timp ce liderii stăteau la poză. Politicianul a avut nevoie, la un moment dat, să fie sprijinit de președinții Finlandei şi Ucrainei și premierul olandez, Mark Rutte, coform BBC.com.

Ulterior, voci din toată lumea l-au acuzat pe președintele Comisiei că ar fi fost beat, însă se știa că Juncker suferă de sciatică iar acest lucru îi afectează uneori mişcările, după ce chiar el a dezvăluit acest lucru în urmă cu mai mult timp.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Recorder.ro: Guvernul României plătește site-uri de propagandă pro-rusă

Prezența propagandei rusești în mediul online românesc este evidentă, și este clar că în spatele sutelor sau miilor de articole stau niște finanțări. Jurnaliștii de la Recorder.ro...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Kaspersky, obligat să își mute sediul din cauza suspiciunilor de spionaj rusesc

Lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Laboratorul Kaspersky, un dezvoltator de software antivirus, rusesc. După ce anul trecut folosirea software-ului a fost interzisă în...

Adăugat pe de Beatris Ionita