Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viralul zilei: Naționalitatea soției îi dă bătăi de cap unui ministru britanic


Denisa Andreea Radu
Viralul zilei: Naționalitatea soției îi dă...

Se pare că se întâmplă și la case mai mari. Dăncilă de la englezi, Jeremy Hunt, noul Ministru de Externe britanic, comite o gafă în timpul unei vizite oficiale în China.

Hunt a afirmat că soția sa este japoneză, apoi s-a corectat: e, de fapt, chinezoaică: „Soţia mea e japoneză. Soţia mea e chinezoaică. Am făcut o greşeală teribilă. E din cauză că am vorbit în japoneză la banchetul de stat”.

Gafa a provocat râsetele celor prezenți în sală, însă relațiile dintre China și Japonia nu sunt tocmai strânse, deoarece chinezii le reproșează japonezilor că nu au recunoscut în totalitate crimele săvârșite de armata  japoneză în timpul celui de-al doilea război mondial.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

România Liberă nu-l mai are pe Iulian Capsali la conducerea editorială

România Liberă, publicația deținută de familia lui Dan Adamescu, nu-l mai are încă din decursul săptămânii trecute pe Iulian Capsali la conducerea editorială. Încă de la venirea...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Legea împotriva dezinformării a Malaeziei, dezbătută din nou în Guvern

Malaezia, prima țară din lume care a adoptat o lege împotriva știrilor false, foarte controversată din cauza restrângerii libertății de exprimare, revine asupra măsurii...

Adăugat pe de Beatris Ionita