Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viralul zilei: Naționalitatea soției îi dă bătăi de cap unui ministru britanic


Denisa Andreea Radu
Viralul zilei: Naționalitatea soției îi dă...

Se pare că se întâmplă și la case mai mari. Dăncilă de la englezi, Jeremy Hunt, noul Ministru de Externe britanic, comite o gafă în timpul unei vizite oficiale în China.

Hunt a afirmat că soția sa este japoneză, apoi s-a corectat: e, de fapt, chinezoaică: „Soţia mea e japoneză. Soţia mea e chinezoaică. Am făcut o greşeală teribilă. E din cauză că am vorbit în japoneză la banchetul de stat”.

Gafa a provocat râsetele celor prezenți în sală, însă relațiile dintre China și Japonia nu sunt tocmai strânse, deoarece chinezii le reproșează japonezilor că nu au recunoscut în totalitate crimele săvârșite de armata  japoneză în timpul celui de-al doilea război mondial.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Facebook vrea să reducă discriminarea și atacurile la adresa publicațiilor

Utilizatorii Facebook și firmele ce folosesc platforma pentru promovare trebuie să știe că gigantul american va face o serie de schimbări. În primul rând, compania lui Mark...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Investiție de 200.000 euro într-o platformă online de vânzări bilete pentru evenimente

De curând a fost anunțată lansarea unei platforme online de vânzare a biletelor pentru evenimente de către o firmă din Iași, IntelligentBee. Firma ieșeană investește 200.000 de...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu