Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Viralul zilei: Netflix promovează un serial printr-o comparație subtilă cu Dragnea


Alexandra Minea
Viralul zilei: Netflix promovează un serial...

Pagina de Facebook a Netflix România este cunoscută pentru comentariile amuzante prin care își promovează filmele și serialele. Postările sunt pline de umor iar administratorii comunică cu ceilalți utilizatori ai rețelei de socializare.

Cel mai recent exemplu de umor marca Netflix este trimiterea făcută către acuzațiile lansate de societatea civilă la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, după condamnarea din dosarul privind angajările fictive la DGASPC Teleorman: ”Dragnea fură de la copiii săraci”.

Promovarea serialului ”La Casa de Papel / Money Heist / Fabrica de bani” a fost făcută prin comparație pozitivă dintre Denver, personajul principal, și președintele Camerei Deputaților, conform Adevărul.ro.

„Denver nu fură de la copiii săraci. Fii Denver“, este mesajul care însoţeşte imaginea lui Denver, interpretat de actorul Jaime Lorente.

Denver nu fură de la copiii săraci.Fii Denver.

Publicată de Netflix pe Marţi, 10 Iulie 2018

Postarea a fost masiv distribuită, strângând 2,5 mii de reacții, 147 de comentarii și 484 de share-uri.

Nu este prima oară când Netflix face trimiteri amuzante la adresa persoanelor aflate la guvernare. Spre exemplu, în aprilie compania a invitat-o pe Viorica Dăncilă în „Lumea Răsturnată“ publicând o imagine din celebrul serial „Stranger Things“, însă în loc de numărul 11 tatuat pe braţul personajului Eleven apărea 20-20. Era o aluzie la şedinţa de guvern în care Dăncilă a citit „douăzeci douăzeci“, referindu-se la anul 2020.

Direct din Lumea Răsturnată.

Publicată de Netflix pe Joi, 12 Aprilie 2018

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Black Cube și Cambridge Analytica, origini comune

Agenția de inteligență Black Cube și compania de consultanță Cambridge Analytica, ambele atrase în scandaluri de amploare, au origini comune. Adevărul a ieșit la iveală după ce un...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Hillerin acuză exercitarea de „presiuni josnice” asupra sa după articolul controversat din Cațavencii

Recent implicat într-un scandal mediatic, după ce a publicat în „Cațavencii” un controversat articol intitulat „Securitatea calcă pe cadavre în drumul ei spre viitor”....

Adăugat pe de Robert Manea