Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Cum evită Tudorel Toader întrebările incomode al jurnaliștilor: îi amenință cu neacreditarea


Alexandra Minea
Cum evită Tudorel Toader întrebările...

În decursul zilei de ieri, ministrul Justiției și-a prezentat raportul de activitate pe doi ani. În acest context, jurnaliștii prezenți i-au adresat și câteva întrebări care l-au cam nemulțumit pe Tudorel Toader.

Evitând să răspundă la problemele ridicate de reporterii prezenți, Toader i-a amenințat pe aceștia că nu le vor mai fi acceptate acreditările. Ministrul Justiției a mai invocat un ”protocol” care le interzice jurnaliștilor să adreseze întrebări la finalul conferinței, conform G4Media.ro.

”Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu dați curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda și eu în consecință”, a spus acesta luni.

Una dintre jurnalistele prezente i-ar fi transmis ministrului: ”Noi nu putem să vă revocăm pe dumneavoastră!”, apoi a început o nouă avalanșă de întrebări: ”Ce notă vă dați? / Ați promis conferință săptămânală, de ce nu o faceți? / Vrem să vă punem întrebări / De ce nu ați vorbit în bilanț de OUG 7? / Ce credeți că ați făcut rău justiției în acești doi ani?”.

Înainte de a ieși din sală, ministrul Justiției le-a transmis oamenilor de presă: ”Întâi citiți-o, documentați-o și apoi puneți întrebări. O să postez materialele pe și vă las pe dvs să faceți evaluarea dvs”.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Raport britanic: Câteva măsuri pe care Guvernul ar putea să le ia pentru stoparea declinului jurnalismului

Un raport realizat de jurnalista Dame Frances Cairncross arată că declinul jurnalismului local este un pericol pentru democrație. O altă concluzie la care a ajuns analistul...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Atacul lui Dragnea la adresa presei, criticat de zeci de redacții, ziariști și ONG-uri

Declarațiile făcute de liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, în urmă cu două zile, în timpul unei apariții televizate, n-au rămas fără răspuns. CITIȚI ȘI: Drumul...

Adăugat pe de Alexandra Minea