Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Erdogan dă contur cazului morții lui Jamal Khashoggi: A fost un asasinat politic premeditat și pregătit minuțios


Alexandra Minea
Erdogan dă contur cazului morții lui Jamal...

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ținut în decursul zilei de marți un discurs, anunțat din timpul săptămânii, cu privire la cazul morții lui Jamal Khashoggi.

Astfel, șeful de stat a afirmat că jurnalistul dispărut la începutul lunii în consulatul Arabiei Saudite din Instanbul a fost victima unui ”asasinat politic premeditat și pregătit minuțios”. În plus, acesta a întrebat retoric de ce trupul lui Khashoggi nu a fost încă găsit, conform Middle East Eye.

„Nu mă îndoiesc de sinceritatea regelui Salman, dar este foarte important ca o astfel de anchetă critică să fie condusă de o comisie cu adevărat imparțială și corectă, care nu are legătură cu crima”,  a mai spus Erdogan într-o declarație publică, cerând ca cei 18 suspecți să fie judecați în Turcia.

Erdogan a spus că cei 15 suspecți care au zburat în Istanbul în orele anterioare uciderii erau „oameni de securitate, inteligență și criminalistică”, iar alți câțiva angajați ai consulartului au vizitat zone împădurite aproape de Istanbul pentru a efectua recunoașterea în zilele dinaintea uciderii.

Citiți mai multe pe Middle East Eye

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Interviu NYTimes cu spionul KGB din spatele celui mai mare fake news din istorie

Cel mai mare fake news din istorie este relativ recent: într-adevăr, el a prins contur în timpul Războiului Rece, însă șansele sunt ca oameni încă să creadă în povestea pe care...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Facebook ia atitudine împotriva fenomenului fake news și în Rep. Moldova

În contextul în care Facebook a făcut o serie de acțiuni pentru stoparea fenomenului fake news – asta după ce a fost acuzată că “închide ochii” la anumite comportamente...

Adăugat pe de Alexandra Minea