Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

EXCLUSIV Grapini jignește românii din diaspora. Mîndruță, ironic: ea e expertă în detectarea proștilor!


Robert Manea
EXCLUSIV Grapini jignește românii din...

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina de Facebook un mesaj jignitor la adresa românilor care muncesc în străinătate și care vor participa la mitingul de vineri din Piața Victoriei.

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting”, este mesajul distribuit de Grapini.

Facebook.com

Ulterior, ea a șters postarea jignitoare.

Reacţia utilizatorilor de Facebook nu a întârziat să apară, aceştia criticând-o pe Grapini pentru mesajul său jignitor. Europarlamentarul a răspuns şi la câteva dintre mesajele de la postarea sa, îndemnând un alt internaut să plătească taxa de jigodie în acelaşi loc.

Facebook.com

Contactat de Mediastandard.ro, jurnalistul Lucian Mîndruță a spus: „sunt convins că doamna Grapini e expertă în detectarea de la distanță a proștilor. În fond, și ea încasează aceeași taxă, de la proștii de europeni care îi plătesc salariul de la Bruxelles!”

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Interviu

Cristian Pîrvulescu, despre Centenar: Totul apare ca un destin special rezervat României EXCLUSIV

Astăzi românii de pretutindeni celebrează un moment istoric, 100 de ani de la înfăptuirii celor trei principate române sub același nume. Acest moment este un prilej potrivit...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Interviu

Mircea Toma, interviu de excepție: Ziariștii au nevoie de un sindicat pentru a se apăra

Într-un interviu video exclusiv marca Editiadedimineata.ro și Mediastandard.ro, jurnalistul Mircea Toma a vorbit despre mass-media din România în anul 2018, dar și despre...

Adăugat pe de Alexandra Minea