Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Facebook, pregătiri pentru alegerile din SUA: a mai închis alte zeci de conturi


Alexandra Minea
Facebook, pregătiri pentru alegerile din...

Cu ceva timp în urmă, Facebook a anunțat că va lua măsuri dure pentru a reduce numărul de manipulări din preajma alegerilor pentru Congres.

După ce a șters 559 de pagini și 251 de conturi care ar fi încălcat regulile companiei privind conținutul autentic și spam-ul, la mijlocul lunii octombrie, cu o zi înainte de începerea alegerilor din Statele Unite ale Americii, Facebook a mai închis niște profiluri, conform Qz.com.

Ar fi vorba de 30 de conturi personale de pe rețeaua de socializare, precum și 85 de pe Instagram. Motivul din spatele acestei decizii ar fi încercarea de manipulare a alegerilor americane de către niște forțe străine.

”În cadrul eforturilor noastre pentru a împiedica ingerinţele pe Facebook în timpul alegerilor, suntem în contact permanent cu autorităţile însărcinate cu aplicarea legii, cu experţii externi şi cu alte companii din întreaga lume”, a informat Facebook într-un comunicat.

Citiți mai multe AICI

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Viralul zilei: Dăncilă combate inundațiile prin irigații

Invitată recent în emisiunea „Sinteza zilei”, pentru a-și prezenta bilanțul guvernării sale, Viorica Dăncilă a avut un dialog suprarealist cu moderatorul Mihai Gâdea. Acesta i-a...

Adăugat pe de Denisa Andreea Radu
Noutăți

Studiu: prețul vieții fără Facebook

Un om normal petrece câteva ore bune pe zi pe rețelele sociale, așa că o echipă de cercetători și-a propus să afle ce s-ar întâmpla dacă le-ar propune subiectilor să își închidă...

Adăugat pe de Alexandra Minea