Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Facebook, pregătiri pentru alegerile din SUA: a mai închis alte zeci de conturi


Alexandra Minea
Facebook, pregătiri pentru alegerile din...

Cu ceva timp în urmă, Facebook a anunțat că va lua măsuri dure pentru a reduce numărul de manipulări din preajma alegerilor pentru Congres.

După ce a șters 559 de pagini și 251 de conturi care ar fi încălcat regulile companiei privind conținutul autentic și spam-ul, la mijlocul lunii octombrie, cu o zi înainte de începerea alegerilor din Statele Unite ale Americii, Facebook a mai închis niște profiluri, conform Qz.com.

Ar fi vorba de 30 de conturi personale de pe rețeaua de socializare, precum și 85 de pe Instagram. Motivul din spatele acestei decizii ar fi încercarea de manipulare a alegerilor americane de către niște forțe străine.

”În cadrul eforturilor noastre pentru a împiedica ingerinţele pe Facebook în timpul alegerilor, suntem în contact permanent cu autorităţile însărcinate cu aplicarea legii, cu experţii externi şi cu alte companii din întreaga lume”, a informat Facebook într-un comunicat.

Citiți mai multe AICI

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Doi jurnaliști români sunt anchetați de DIICOT pentru deținere de droguri

O anchetă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru deținere de droguri ar fi fost deschisă, iar pe listă se află și doi...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Analize

Google face internetul mai rapid. Pe mobil, via AMP

Pagini care se afișează instantaneu. Distribuire simultană pe mai multe platforme și alți stimulenți pentru o mai bună fluență a navigării pe mobil via Google. Asta este ceea ce...

Adăugat pe de MediaStandard