Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

O firmă de PR a fost angajată de Facebook pentru a afla informații despre Soros


Alexandra Minea
O firmă de PR a fost angajată de Facebook...

O firmă de PR a fost angajată pentru a afla lucruri despre George Soros, imediat după ce filantropul a criticat compania lui Mark Zuckerberg, a declarat Facebook în decursul zilei de miercuri.

Persoana care și-a asumat responsabilitatea pentru angajarea firmei Definers Public Affairs este Ellio Schrage, şeful departamentului de comunicare şi politici. Acesta și-a anunțat și plecarea din comapnie, odată cu memoriul publicat de TechCrunch, conform News.ro.

”I-am rugat să afle informaţii despre George Soros? Da”, se arată în declarația asumată de Schrage.

Totul ar fi început la Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2018, când George Soros a caracterizat Facebook şi Google ca fiind ”ameninţări la adresa societăţii”. Ulterior, în schemă a apărut organizația Freedom From Facebook, care a criticat politica defectuoasă a Facebook privind protecția datelor utilizatorilor. Atunci, Definers a aflat că filantropul ar fi finanțat ”mai mulţi membri ai organizaţiei” şi ”a pregătit documente pe care le-a distribuit presei pentru a arăta că nu este vorba despre o mişcare spontană”.

Cu toate acestea, în declarația şefului departamentului de comunicare şi politici nu se regăsesc scuze, susținând în continuare nevoia unor servicii de consultanță.

”O parte a acestei activităţi este descrisă ca fiind cercetare a opoziţiei, dar cred că ar fi iresponsabil şi neprofesionist din partea noastră să nu înţelegem trecutul şi posibilele conflicte de interese ale criticilor noştri”, a afirmat Ellio Scrage.

Citiți mai multe pe News.ro.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

WhatsApp confirmă temerile privind noul update: ce se va întâmpla cu datele salvate pe Google Drive

WhatsApp este una dintre aplicațiile cele mai populare atunci când vine vorba de mesageria criptată, însă evenimentele din ultima vreme s-ar putea să decredibilizeze compania....

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Facebook pare că a și uitat toate scandalurile în care a fost implicată

Anul 2018 a fost unul interesant pentru Facebook, ai spune-o din raportul anual al companiei americane. Nunta regală din Marea Britanie, Cupa Mondială, Ziua Internațională a...

Adăugat pe de Alexandra Minea