Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

O firmă de PR a fost angajată de Facebook pentru a afla informații despre Soros


Alexandra Minea
O firmă de PR a fost angajată de Facebook...

O firmă de PR a fost angajată pentru a afla lucruri despre George Soros, imediat după ce filantropul a criticat compania lui Mark Zuckerberg, a declarat Facebook în decursul zilei de miercuri.

Persoana care și-a asumat responsabilitatea pentru angajarea firmei Definers Public Affairs este Ellio Schrage, şeful departamentului de comunicare şi politici. Acesta și-a anunțat și plecarea din comapnie, odată cu memoriul publicat de TechCrunch, conform News.ro.

”I-am rugat să afle informaţii despre George Soros? Da”, se arată în declarația asumată de Schrage.

Totul ar fi început la Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2018, când George Soros a caracterizat Facebook şi Google ca fiind ”ameninţări la adresa societăţii”. Ulterior, în schemă a apărut organizația Freedom From Facebook, care a criticat politica defectuoasă a Facebook privind protecția datelor utilizatorilor. Atunci, Definers a aflat că filantropul ar fi finanțat ”mai mulţi membri ai organizaţiei” şi ”a pregătit documente pe care le-a distribuit presei pentru a arăta că nu este vorba despre o mişcare spontană”.

Cu toate acestea, în declarația şefului departamentului de comunicare şi politici nu se regăsesc scuze, susținând în continuare nevoia unor servicii de consultanță.

”O parte a acestei activităţi este descrisă ca fiind cercetare a opoziţiei, dar cred că ar fi iresponsabil şi neprofesionist din partea noastră să nu înţelegem trecutul şi posibilele conflicte de interese ale criticilor noştri”, a afirmat Ellio Scrage.

Citiți mai multe pe News.ro.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Sistemul Chinei de recunoaștere facială a produs prima eroare

Sistemul pe care China dorește să îl implementeze complet până în 2020, care ar urma să acorde fiecărui cetățean o poziție în funcție de ”creditul social”, a produs prima eroare...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Două săptămâni de la dispariția jurnalistului din Arabia Saudită

Jamal Khashoggi a intrat în consulatul Arabiei Saudite pe 2 octombrie, într-o marți, și de atunci n-a mai fost văzut. La două săptămâni de la dispariția acestuia, piesele de...

Adăugat pe de Alexandra Minea