Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Propagandiștii lui Putin îi ridică STATUIE Vioricăi Dăncilă: A rupt gura PE! A dat o… ”lecție de demnitate”! EXCLUSIV


Razvan Gheorghe
Propagandiștii lui Putin îi ridică STATUIE...

Sputnik.md – unul dintre cele mai toxice portaluri ale propagandei rusești – îi înalță osanale puțin spus grețoase Vioricăi Dăncilă, susținând că premierul… le-ar fi ”rupt gura” oficialilor UE, în cadrul dezbaterii de la Strasbourg privind România.

Delirul Sputnik atinge cote inimaginabile, propagandistul Dragoș Dumitriu – fost parlamentar PRM și PC, un mai vechi ”client” al MediaStandard.ro – insistând că Viorica Dăncilă ar fi predat în plenul PE o… ”lecție de demnitate”. Limbajul de lemn și manipulările amintesc de osnalale înălțate sinistrei Elena Ceușeascu: ”A fost poate cel mai bun discurs ținut de un politician român de la tribuna legislativului Europei — având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția ‹Cer respect pentru poporul român!›”.

Cum a făcut Dăncilă de râs România

Facem precizarea că, în realitate, Viorica Dăncilă (laolaltă cu întreaga putere PSD-ALDE) a fost pusă la zid și a fost criticată la scenă deschisă pentru că încearcă să justifice atât gravele violențe săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei, cât și permanenta ofensivă a PSD-ALDE la adresa Justiției, a statului de drept și a libertății de exprimare. În pofida tuturor acestor evidențe, Sputnik dă în trap să-i ridice statuie Vioricăi Dăncilă, revărsând un val de ură antioccidentală și acuzând Uniunea Europeană că ar fi transformat România într-o… colonie. De notat că mult lăudatul discurs al Vioricăi Dăncilă nu a făcut nimic altceva decât să-i jignească public pe liderii Parlamentului European, susținând că sunt dezinformați și au agende ascunse. Din pricina acestei prestații deplorabile – cât și datorită permanentei ofensive anti-Justiție a coaliției PSD-ALDE –, România riscă o blocare totală a fondurilor UE, domeniu în care țara noastră este oricum codașă.

Halucinațiile lui Dumitriu

Iată ce debitează goarna Dragoș Dumitriu:

”Viorica Dăncilă – lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!

Erau pregătiți să o facă de răs pe Viorica Dăncilă — și, prin ea, România. Dar, surprinzătoarea politiciană cu aparențe modeste a început brusc, trimițând de la început parlamentarii europeni în corzi: ‹Nu am venit să dau socoteală›!

A fost poate cel mai bun discurs ținut de un politician român de la tribuna legislativului Europei — având chiar valențe epice, iar ca fundament propoziția ‹Cer respect pentru poporul român!› Iar lecția de demnitate în Parlamentul European a continuat (…)

Despre mitingul din 10 august, adus în discuție de criticii României, Dăncilă a respins răspicat acuzațiile la adresa Jandarmeriei Române!

Iar în final, premierul României le-a mai dat o ultimă lecție celor ce vor ca România să fie o colonie: ‹Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali›, a încheiat Viorica Dăncilă discursul care a uimit Parlamentul European”.

Având în vedere cele de mai sus, MediaStandard.ro are o unică întrebare pentru propagandistul Dragoș Dumitriu: Halatul, cât costă halatul?

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Analize

Cel mai mare grup de Facebook din România, administrat de un site marca Sputnik și de oameni din CNMR

Lista celor mai mari grupuri de Facebook din țară se deschide cu România, cu peste un milion de membri. Unul dintre administratori este pagina US24. Site-ul de știri pare, la...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Vezi ce au căutat românii pe Google săptămâna aceasta

După multe săptămâni în care referendumul pentru modificarea termenului de ”casătorie” din Constituție s-a încheiat, iar acest subiect s-a aflat în topul căutărilor pe Google,...

Adăugat pe de Alexandra Minea