Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Sondaj: Doar 21% din români mai au încredere în Cabinetul Vioricăi Dăncilă


Alexandra Minea
Sondaj: Doar 21% din români mai au încredere...

Un sondaj publicat recent analizează viziunea românilor cu privire la realizările celui de-al treilea Guvern PSD de la preluarea majorității parlamentare în 2016, dar și încrederea de care beneficiază diverse figuri politice.

Astfel, din eșantionul de 1087 persoane, reprezentativ populației majore din România, 69% consideră că Executivul condus de Viorica Dăncilă trebuie să predea ștafeta, în timp ce 10% au afirmat că nu au o părere în acest sens, conform Digi24.ro.

La capitolul neîncredere, social-democrații stau cel mai prost. Liviu Dragnea, liderul celui mai mare partid, se află în topul politicienilor care inspiră cea mai puțină siguranță pentru populația României. 70% dintre respondenți au declarat că nu au deloc încredere în șeful Camerei Deputaților.

Nici Viorica Dăncilă nu stă mai bine – aceasta se află doar cu două procente mai jos decât liderul său (68%). Sentimentele vis-a-vis de președintele țării sunt mixte: 12% au afirmat că au foarte multă încredere în șeful statului, în timp ce 24% nu au deloc încredere în acesta. Într-o situație similară se află și Călin Popescu Tăriceanu, în care au multă încredere doar 6% din respondenți, însă există și mulți sceptici în privința sa.

Studiul este realizat de către Biroul de Cercetări Sociale (BCS), la cererea Partidului Mișcarea Populară.

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Serviciul ProtonMail, în schimbare. Ce funcții va aduce noul update

ProtonMail, unul dintre cele mai cunoscute servicii criptate de email, a anunțat că urmează să lanseze un nou update. Versiunea 3.15 le va oferi utilizatorilor capacitatea să...

Adăugat pe de Alexandra Minea
Noutăți

Viralul zilei: Juncker, sprijinit de alți lideri în timpul summit-ului NATO

Summitul NATO desfășurat zilele trecute la Bruxelles n-a fost lipsit de momente interesante. Înafară de imaginea cu liderii lumii ce se uitau într-o direcție iar Donald Trump în...

Adăugat pe de Alexandra Minea