Meniu

Articole asemănătoare

Înapoi la Ultimele Articole

Trump laudă un act de violență împotriva unui jurnalist


Alexandra Minea
Trump laudă un act de violență împotriva...

Donald Trump este recunoscut pentru atacurile sale constante la adresa jurnaliștilor de la anumite publicații ce l-au criticat, însă de data aceasta a lăudat un act de violență.

În timpul unui discurs ținut la Montana, pe fondul tensiunilor create de dispariția lui Jamal Khashoggi în interiorul unui consulat, președintele Statelor Unite ale Americii a spus că ”oricine care poate arunca la podea (pe altcineva – n.r.) e de-al meu”, referindu-se a Greg Gianforte, congressman-ul din Montana, conform The Guardian.

Este vorba despre un incident petrecut în urmă cu un an, când Gianforte, pe atunci candidat, l-a trântit la pământ pe Ben Jacobs, corespondent pe politică al publicației. Înainte de incident, jurnalistul îl întreba pe cel ce voia să ocupe un scaun în Congres, despre planul pentru sănătate al republicanilor.

De față au fost mai multe persoane, fiind o conferință de presă. Corespondentul Fox News Alicia Acuna scrie: ”Nu ne-a venit să credem când Gianforte a început să-l lovească, venind deasupra lui și strigând ceva de genul ”m-am săturat de asta!”… Ca să fie clar, în niciun moment nu l-am văzut pe Jacobs să arate vreun semn de agresivitate la adresa lui Gianforte, care a părăsit zona după ce a dat declarații deputaților șerifului local”.

Liderul SUA a stârnit un val de aplauze și urale din partea celor peste opt mii de susținători ai săi, atunci când a spus: ”Greg e inteligent. Apropo, nu vă luptați niciodată cu el. Înțelegi. Niciodată”

Arată comentariile (0)

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare

Noutăți

Klaus Iohannis, discurs critic la adresa Partidului Social Democrat: Guvernarea este irațională, chiar ireală

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit sâmbătă la Palatul Parlamentului, iar la şedinţă a venit şi preşedintele Klaus Iohannis, după ce invitaţia i-a fost adresată de liderul...

Adăugat pe de Robert Manea
Noutăți

Viralul zilei: Romeo și Julieta de Târgu Neamț. Bătaie ca-n filme între două clanuri rivale

Viralul zilei este un filmuleț cu o bătaie între două clanuri rivale din Târgu Neamț. Povestea este, însă, mai complicată: violențele ar fi început după ce un băiat ar fi furat o...

Adăugat pe de Alexandra Minea